Tarih: 19.07.2024 17:28

Bin 750 kişiye aşure ikram edildi

Facebook Twitter Linked-in

Denizli’de Muharrem Ayı nedeniyle Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Delikliçınar Yeni Camii’nde bin 750 kişiye aşure ikram edildi. Geleneksel aşure dağıtımına Aydın Vakıflar Bölge Müdür Yardımcısı Volkan Çelik ve Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Vakıf Hizmetleri Şube Müdürü Ayhan Çağlar katıldı. 

 

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanındaki Aydın, Muğla ve Denizli illerinde aynı saatte aşure ikramının yapıldığını anlatan Aydın Vakıflar Bölge Müdür Yardımcısı Volkan Çelik, ‘Aşure paylaşmanın dayanışmanın birlikteliğin ve sevginin ifadesi ve bolluk ve bereketin simgesidir. Biz de muharrem ayı dolayısıyla Denizli'mizde, güzel Denizli'mizin güzel insanlarına aşure ikram için buradayız.

 

Bu etkinlik aynı zamanda Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü'müzün hizmet alanları olan Denizli Muğla ve Aydın illerinde aşure ikramımız devam ediyor. Bin 750 kişilik ikram programı hazırladık. Aşure ikramı bizim örf ve adetlerimizde büyük bir gelenek biliyorsunuz. 

 Yüzyıllardan beri devam eden bir gelenek biz de bu geleneğin meşalesini bir sonraki kuşaklara taşırmaya çalışıyoruz. Turizm Bakanlığı'mızın himayesinde Vakıflar Genel Müdürümüz Sinan Aksu'nun önderliğinde hizmetlerimiz daha da artmaktadır. Hayırlarımız duyuldukça hayırseverlerimi zinde sayısı artıyor. Hayır işlerinde canla başla çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’ dedi 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —