Tarih: 29.05.2024 11:08

“Denizlispor’a faydası olmayacak kişiler sakın yönetime girmesin”

Facebook Twitter Linked-in

Denizli Haber - Denizlispor’da alınan olağanüstü kongre sonrası geçmiş yıllarda kulübün içerisinde önemli görevlerde bulunmuş bir isim olan Yaşar Urkay’dan önemli açıklamalar geldi.

Sadece bizi destekleyin demekle olmaz

Denizlispor’un tekrar düze çıkabilmesi için görev alacak kişilerin kulübün lehine projeler üretmesi gerektiğinin altını çizen Yaşar Urkay, “Bu saatten sonra Denizlispor’un kurtuluşu tabi ki zor ama imkansız değil. Öncelikle Denizli ile Denizlispor’un barıştırılması gerekiyor. Bunu sağlamak için sadece iş adamlarına gidip ‘Bizi destekleyin, para verin’ demek yetmiyor. Kulübe verilecek olan paranın karşılığında sizin de kulüp üzerinden bu insanlara bir şeyler vermeniz gerekiyor” dedi.

Denizli tekrar havaya sokulmalı

Kulübün kendisine destek veren iş insanlarına stadyum reklamı dışında da destek verebileceğini ifade eden Yaşar Urkay, “Şehrin dört bir noktasına bayraklar, flamalar yapılmalı. Şehir havaya sokulmalı. Taraftar tekrar camiası ile bütünleşmeli. Destek talep edilen bu iş insanların firma reklamları da anlamlı mesajlarla bu bayraklarda verilerek karşılık olarak sunulmalı” ifadelerini kullandı.

Şehrin Denizlispor’la barıştırılması lazım

Bu ve buna benzer Denizlispor için çok fazla proje üretilebileceğini de sözlerine ekleyen Yaşar Urkay, “Her şeyden önce Denizli’nin Denizlispor ile barıştırılması lazım. Ama çok daha önemlisi bu dakikadan sonra Denizlispor’a faydası olmayacak hiç kimsenin yönetici adı altında camianın içine girmemesi gerekiyor” diyerek sözlerini noktaladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —