Tarih: 14.09.2024 09:37

MÜSİAD üyelerinin hedefi Afrika Pazarı

Facebook Twitter Linked-in

Denizli’de MÜSİAD önemli bir seminere imza attı. Şube binasında düzenlenen Afrika Pazarının Gelecek Vizyonu ve Afrika'ya İhracat Stratejileri Seminerine MÜSİAD üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Seminere konuşmacı olarak katılan Afrika Ticaret Merkezleri Kurucusu, WCI Forum Başkanı Anıl Utku Bengisu, Afrika kıtasının stratejik önemi, Afrika kıtasına ihracat potansiyeli, Afrika pazarına giriş stratejileri, açıklanan Orta Vadeli Programdaki ihracat, enflasyon ve büyüme hedeflerine ilişkin değerlendirilmelerde bulunuldu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı, WCİ Forum ile birlikte yapılacak olan iş birliğinin temellerin de bu seminerde atıldığını söyledi. MÜSİAD üyelerinin daha kaliteli, daha çok ürünler üreterek dünya pazarında daha çok var olması için çalışmalar yaptıklarını anlatan MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı, “Bir taraftan piyasanın istediği, kaliteli ürünlerin imalatını yaparken bir taraftan da daha çok ihracatı nasıl yaparız. Ülkemize daha çok dövizi nereden kazandırabiliriz bunun çalışmalarını yapıyoruz. Genel merkezimizle birlikte üyelerimizin önünü açacak yeni pazarlara nasıl girilir onun çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyoruz. Afrika pazarı da bizim için çok önemli.

Bu bölge büyük bir coğrafyadan oluşurken, milyonlarca insanda buralarda yaşıyor. Üyelerimizi Afrika pazarıyla ilgili daha çok bilgi sahibi yapmak için bu önemli semineri organize etti. Üyelerimizde seminerimize büyük ilgi gösterdi. Bu güne kadar Afrika Ticaret Merkezleri Kurucusu Anıl Utku Bengisu, Afrika kıtasında ihracat yapılacak ürünler ve bölgelerle ilgili bizlere çok önemli bilgiler verdi. Seminerimizim çok verimli geçti. Seminerimize konuşmacı olarak katılan, bizlere yeni ufuklar açan Anıl Utku Bengisu’ya ve katılımlarından dolayı tüm üyelerimize teşekkür ediyorum’ dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —